Doordat het van origine een buitenplant is moet de plant getopt worden. Zou je dat niet doen dan zal de plant blijven doorgroeien en uiteindelijk bezwijken onder het gewicht van de toppen, die het dunne stammetje niet kan dragen. Door het toppen groeien ze heel wijd en daarom zet je er maar negen per m2 op aarde en twaalf op een m2 steenwol. Lang voorgroeien heeft de Planck niet nodig, zeker op steenwol mag dat niet langer zijn dan drie dagen, op aarde maximaal vijf.

Let wel: de Santa Maria is een plant die wat extra voeding vraagt, maar je daar ook rijk voor beloont.
Santa Maria
Santa Maria, de uit het Amazonegebied afkomstige marihuana die gebruikt wordt bij spirituele rituelen, is nu ook in ons land verkrijgbaar
Volgens Cees is het deze plant bij uitstek die dieptes binnen het sexuele blootlegt. Een ervaring op zich!

Omdat de plant hier in Nederland voor spirituele doeleinden wordt gebruikt is de naam ~ uit respect voor de plant ~ veranderd in Planck, wat boter bij de vis betekent.
De verspreiding in Nederland van de echte Santa Maria stekken werd ter hand gegrepen door voormalig hoofdredacteur van Highlife-magazine, Bernt Gundersen en ondergetekende waar in aanvang de door Bernt zijn verworven stekken ondergebracht werden.
Tot slot iets over de opbrengst. Bij een topplant als deze staat de kwaliteit natuurlijk altijd voorop, maar met een opbrengst die ongeveer het midden houd tussen White Widow en Special blijft deze plant je wel verbazen.
De bloeitijd is tussen de acht en negen weken, wat niet te lang is voor een plant die is opgebouwd uit 2/3 Sativa en 1/3 Indica. De plant heeft weinig bladeren, waardoor knippen echt in een record tijd gedaan kan worden. De potentie lijkt bijna op die van een Shiva en ook de witte laag zou je eigenlijk bij een Indica verwachten. Maar het effect is zo high en geeft zoveel energie dat alle andere vergelijkingen ophouden. De smaak is vol van bloemetjes en fruit, terwijl de high lekker lang blijft hangen.
Stuur een bericht naar SpeesCees:
Contact Us
Onderwerp:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


Typ hier het verificatienummer:
verification image, type it in the box
 

Copyright No Mercy Seeds
Over ons
Cannabis zaden
Informatie
Voeding & supplementen